Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g60g15kcal0.6g2.9g0.1g1.5g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 84g60kcal1.5g12.1g0.2g0.9g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl42g50kcal1.4g1.5g4.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g67g114kcal12.7g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g492kcal33g34g23.2g5g
Valittu annoskoko313g246kcal16.5g17g11.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g123kcal8.3g8.5g5.8g1.3g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759