Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)155g50kcal5.1g7g0g0g
Sokeri 46g189kcal0g46.4g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen21g149kcal0g0g16.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g311kcal9.2g63.4g1.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1395kcal28.6g233.6g35.2g6.4g
Valittu annoskoko312g697kcal14.3g116.8g17.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g349kcal7.2g58.4g8.8g1.6g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172