Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 253g284kcal53.4g0g7.6g0g
Voi 25g183kcal0.3g0.1g20.5g0g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g953kcal108.2g3.2g56.4g1g
Valittu annoskoko313g477kcal54.1g1.6g28.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g238kcal27.1g0.8g14.1g0.3g
Arvot/100g100g152kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196