Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)11g24kcal1.5g0.1g2.1g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]78g86kcal11.4g0.8g3.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g56g19kcal0.1g3.9g0.2g1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )33g17kcal0.2g4g0.1g0.2g
Oltermanni, perinteinen22g80kcal5.6g0g6.4g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 22g17kcal0.2g3.4g0.1g0.2g
Makaroni, pasta 49g160kcal5g32.4g0.5g1.6g
Rypsiöljy 36g314kcal0g0g35.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1476kcal48g99.8g97.6g6g
Valittu annoskoko312g738kcal24g49.9g48.8g3g
Annoskoko puolitettuna156g369kcal12g25g24.4g1.5g
Arvot/100g100g236kcal7.7g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76607