Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g105g115kcal24.1g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Makaroni, pasta 35g114kcal3.6g23.2g0.4g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g18g45kcal4.7g0g3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%70g112kcal1.9g1.9g10.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.2kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g903kcal70.2g55.8g42.6g4.2g
Valittu annoskoko312g451kcal35.1g27.9g21.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g226kcal17.6g14g10.7g1.1g
Arvot/100g100g145kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642