Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi177g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g47g80kcal9g0g4.7g0g
Keittojuurekset, apetit24g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g65g46kcal1g10.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g265kcal20.4g22.6g9.8g1g
Valittu annoskoko313g132kcal10.2g11.3g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g66kcal5.1g5.7g2.5g0.3g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681