Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)25g91kcal3.5g13.6g2g2.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Voi 18g128kcal0.2g0.1g14.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 141g63kcal0.3g13.3g0.1g2.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g91kcal2.7g18.5g0.3g0.9g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)25g91kcal3.5g13.6g2g2.7g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Voi 35g255kcal0.4g0.1g28.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1685kcal26g165.8g98.6g17.6g
Valittu annoskoko313g843kcal13g82.9g49.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna156g421kcal6.5g41.5g24.7g4.4g
Arvot/100g100g270kcal4.2g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918