Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 260g29kcal1.5g3.6g0.3g1.8g
Sokeri 19g77kcal0g18.9g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g24g4.7kcal0g1.5g0g0g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g223kcal3.4g48g0.6g3.8g
Valittu annoskoko312g112kcal1.7g24g0.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g56kcal0.9g12g0.2g1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041