Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 43g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 71g89kcal14.9g0g3.2g0g
Naudan paahtopaisti71g79kcal15.3g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g386kcal62.2g8.8g10.4g3.6g
Valittu annoskoko312g193kcal31.1g4.4g5.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g97kcal15.6g2.2g2.6g0.9g
Arvot/100g100g62kcal10g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355