Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)45g156kcal5.7g31g0.8g1.4g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.3g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Hirvenliha 30g34kcal6.3g0g0.9g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 56g25kcal1.7g2.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g471kcal30g69g7.8g3g
Valittu annoskoko313g236kcal15g34.5g3.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g118kcal7.5g17.3g2g0.8g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639