Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Paprikajauhe 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.9g8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g26g39kcal7.1g0.4g1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g39g8.6kcal0.4g1.8g0g0.8g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g24g5.9kcal0.2g1.2g0g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 65g50kcal1.2g10.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g279kcal19.6g30g8g5.2g
Valittu annoskoko313g140kcal9.8g15g4g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g70kcal4.9g7.5g2g1.3g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271