Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss87g24kcal1.1g4.2g0.3g2.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%69g76kcal1.9g1.9g6.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto23g65kcal4.4g0g5.1g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)58g193kcal7g37.9g1.3g4g
Tonnikala vedessä 69g72kcal15.5g0g1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.9g61kcal0g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g983kcal59.8g88g43g13.2g
Valittu annoskoko313g492kcal29.9g44g21.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna156g246kcal15g22g10.8g3.3g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81047