Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 19g33kcal3.3g0g2.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Kalaliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.9g0.4g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.3g0.2g1.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g485kcal13.4g43g27g2.8g
Valittu annoskoko313g243kcal6.7g21.5g13.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g121kcal3.4g10.8g6.8g0.7g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542