Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.8g2kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g28g55kcal7g0.2g2.9g0g
Maissi (makea), Rainbow43g35kcal0.9g5.6g0.4g1.6g
Kurkku 82g8.9kcal0.5g1.1g0.1g0.6g
Tomaatti 58g13kcal0.3g2g0.2g0.8g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 98g13kcal1.1g1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g284kcal19.6g20.6g11.2g8.4g
Valittu annoskoko313g142kcal9.8g10.3g5.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g71kcal4.9g5.2g2.8g2.1g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618