Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 71g158kcal12.5g0g12.1g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)30g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)89g27kcal0.9g5.3g0.2g0.9g
Spagetti, Barilla39g137kcal4.7g28.3g0.6g1.2g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattisalsa 5.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g745kcal38.4g76.6g31.8g7.2g
Valittu annoskoko313g372kcal19.2g38.3g15.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g186kcal9.6g19.2g8g1.8g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.3g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704