Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g91g154kcal17.2g0g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g19kcal0.6g4g0.1g0.2g
Vesi158g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Soijakastike 6.8g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g426kcal38g14g23.4g2g
Valittu annoskoko313g213kcal19g7g11.7g1g
Annoskoko puolitettuna156g107kcal9.5g3.5g5.9g0.5g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891