Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.1g62kcal0g0g7.1g0g
Oivariini, 60 (100g)7.3g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl105g356kcal2.1g3.1g36.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g105g25kcal1.9g3.1g0.5g2g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g987kcal9.2g16.2g97.4g5.2g
Valittu annoskoko313g493kcal4.6g8.1g48.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g247kcal2.3g4.1g24.4g1.3g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957