Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g10kcal1.7g0.1g0.1g0.9g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )4.5g40kcal0g0g4.4g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 26g77kcal2.2g14.1g0.5g3.5g
Grahamjauho 66g215kcal6.9g39.8g1.4g6.5g
Vehnäjauho puolikarkea 71g243kcal7.2g49.6g0.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1171kcal36g207.2g14.6g26.8g
Valittu annoskoko313g585kcal18g103.6g7.3g13.4g
Annoskoko puolitettuna156g293kcal9g51.8g3.7g6.7g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901