Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)108g33kcal1.1g6.5g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Vesi152g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light22g39kcal1.8g0.8g3.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.4kcal0.3g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g290kcal9.4g31.4g13.8g3.6g
Valittu annoskoko313g145kcal4.7g15.7g6.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g73kcal2.4g7.9g3.5g0.9g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323