Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 59g67kcal12.6g0g1.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 83g35kcal8.2g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g89g18kcal0.5g3.4g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g284kcal44.8g15.2g4.8g5.2g
Valittu annoskoko313g142kcal22.4g7.6g2.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g71kcal11.2g3.8g1.2g1.3g
Arvot/100g100g45kcal7.2g2.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361