Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)50g53kcal8g1g1.8g0g
Paprika punainen 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Munakoiso 67g15kcal0.3g2.1g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kikherne säilötty Bonduelle44g57kcal2.9g8.8g1.3g2.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g62g22kcal0.6g4.2g0.3g0.9g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.8g5.1kcal0.4g0.1g0.4g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 6.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g412kcal26.2g39.6g15.4g12.8g
Valittu annoskoko313g206kcal13.1g19.8g7.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal6.6g9.9g3.9g3.2g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880