Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 71g87kcal15g0g2.9g0g
Sipuli 24g7.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.2kcal0.4g1.2g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)1.4g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g78g47kcal1.2g10.1g0.1g0.7g
Oliiviöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g445kcal35.2g31.6g18.8g3.6g
Valittu annoskoko312g223kcal17.6g15.8g9.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g111kcal8.8g7.9g4.7g0.9g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236