Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g7.9g28kcal0g0.2g3g0g
Becel juokseva, annos 10g19g122kcal0g0g13.7g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g79g354kcal5.6g53.9g15.7g2.8g
Vispikerma Flora 20%66g146kcal2g3.3g13.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)53g30kcal4.5g2.6g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g34g193kcal2.9g18.9g11.7g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g20g108kcal1g11.7g6.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 23g91kcal0g22.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4g14kcal3.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2193kcal38.8g231.6g127.6g5.6g
Valittu annoskoko312g1097kcal19.4g115.8g63.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g548kcal9.7g57.9g31.9g1.4g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963