Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g77g50kcal0.8g10g0.8g2g
Maitorahka, Valio, 0,3192g125kcal21.1g8g0.6g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g38g13kcal1.3g1.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 6.1g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g423kcal46.4g52g2.8g4g
Valittu annoskoko313g212kcal23.2g26g1.4g2g
Annoskoko puolitettuna156g106kcal11.6g13g0.7g1g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86235