Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 112g136kcal23.8g0g4.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Paprika vihreä 48g10kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi20g17kcal0.9g3.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%56g34kcal0.7g1.6g2.8g0g
Smetana, Valio, hyla28g109kcal0.6g0.7g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g643kcal54g18g39g3.6g
Valittu annoskoko313g322kcal27g9g19.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g161kcal13.5g4.5g9.8g0.9g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162