Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.6kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g31g4.3kcal0.3g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika, punainen31g7.9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Herkkusieni 35g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Hillosipuli, Rainbow23g8kcal0.2g1.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria123g135kcal25.7g0g3.1g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g2.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.3g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g405kcal56.4g15.8g11.6g4.8g
Valittu annoskoko312g203kcal28.2g7.9g5.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g101kcal14.1g4g2.9g1.2g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604