Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 69g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Nauris 51g14kcal0.5g2.1g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 18g54kcal3.2g0.2g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal4.9g0.1g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g382kcal21g28g18.6g7.2g
Valittu annoskoko313g191kcal10.5g14g9.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g96kcal5.3g7g4.7g1.8g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713