Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 230g64kcal2.7g9.3g0.5g4.8g
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi 40% rasvaa 3.3g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai66g243kcal3.3g21g16.4g1.3g
Siirappi, tumma4.9g16kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g675kcal12.4g68.8g36.4g12.6g
Valittu annoskoko313g337kcal6.2g34.4g18.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna156g169kcal3.1g17.2g9.1g3.2g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903