Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 39g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä57g23kcal0.8g4.6g0.2g1.7g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g91g18kcal1g3.3g0.2g0g
Bratwursti (Pirkka)113g328kcal14.7g1.5g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g769kcal34.2g23.6g62.4g5.2g
Valittu annoskoko313g385kcal17.1g11.8g31.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g192kcal8.6g5.9g15.6g1.3g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.8g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991