Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi83g115kcal15.6g0g5.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)83g21kcal0.8g4.6g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)10g45kcal0.6g6.7g1.8g0.1g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys3.1g11kcal0g2.8g0g0g
Lasagnelevy Rainbow17g63kcal2.4g12.1g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g516kcal39g53.4g16.2g4g
Valittu annoskoko312g258kcal19.5g26.7g8.1g2g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal9.8g13.4g4.1g1g
Arvot/100g100g83kcal6.2g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142