Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Sokeri 19g79kcal0g19.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Perunajauho 1dl=70g7.6g25kcal0g6.2g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 23g7.7kcal0.7g1.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl30g103kcal0.6g0.9g10.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g38g25kcal4.2g1.6g0.1g0g
Marianne crush 150g23g98kcal0.3g19.6g1.9g0.4g
Sokeri 1.8g7.4kcal0g1.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3kcal0g0.8g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)65g55kcal0.2g13.2g0.1g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl46g155kcal0.9g1.4g15.9g0g
Ranskalaiset pastillit15g70kcal0.5g10.6g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1420kcal25.2g167.6g70g4.2g
Valittu annoskoko313g710kcal12.6g83.8g35g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g355kcal6.3g41.9g17.5g1.1g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576