Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr37g103kcal2.9g3.5g8.8g0.6g
Kesäkurpitsa, tuore165g28kcal1g4.1g0.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Aurajuusto22g75kcal4.4g0g6.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio74g48kcal1.1g3.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g516kcal19.2g22.8g39.2g4g
Valittu annoskoko313g258kcal9.6g11.4g19.6g2g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal4.8g5.7g9.8g1g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.6g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757