Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green42g137kcal10.1g20.7g0.4g5.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g104g37kcal1g7.1g0.5g1.5g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lehtikaali 11g4.5kcal0.4g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g457kcal34g58g7.6g14g
Valittu annoskoko313g229kcal17g29g3.8g7g
Annoskoko puolitettuna156g114kcal8.5g14.5g1.9g3.5g
Arvot/100g100g73kcal5.4g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012