Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu20g14kcal2.9g0.1g0.2g0g
Sinisimpukka vedessä 20g18kcal3.1g0.4g0.4g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g79g64kcal15.1g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)79g20kcal0.8g4.4g0g1.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Ruokakerma ingman 5%40g34kcal1.4g2.4g2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus50g169kcal11.4g26.3g1.8g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g701kcal70.2g69.6g16.4g8.8g
Valittu annoskoko313g351kcal35.1g34.8g8.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g175kcal17.6g17.4g4.1g2.2g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157