Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g81g187kcal5.4g34.1g1.4g11.4g
Tonnikala vedessä 57g60kcal12.9g0g0.9g0g
Tomaatti 102g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)29g77kcal8.6g0g4.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.1g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Tilli, tuore 25g7.4kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Becel kevyt margariini 5g12g39kcal0.2g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g796kcal57.4g77g24.2g27g
Valittu annoskoko313g398kcal28.7g38.5g12.1g13.5g
Annoskoko puolitettuna156g199kcal14.4g19.3g6.1g6.8g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.9g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778