Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 24g172kcal0.2g0.1g19.3g0g
Sokeri25g100kcal0g24.6g0g0g
Kaurahiutale 31g116kcal4.5g17.6g2.3g3.1g
Kaurajauho 11g40kcal1.5g6.1g0.8g1.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 19g7.4kcal0.2g1.2g0.2g0.1g
Vanilla vaniljakastike gogreen77g162kcal0.4g16.2g10.8g0.4g
Banaani, kuorittu 68g59kcal0.7g12.4g0.3g1.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 58g43kcal0.4g9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1397kcal15.8g174.4g67.8g13g
Valittu annoskoko312g699kcal7.9g87.2g33.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna156g349kcal4g43.6g17g3.3g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343