Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g86g301kcal11.3g59.6g1.5g2.8g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)86g77kcal14g1.2g1.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g69g58kcal1g3g4.8g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa34g103kcal7.9g0g7.9g0g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.6g76kcal0g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1255kcal69.4g131.4g49.6g8g
Valittu annoskoko313g627kcal34.7g65.7g24.8g4g
Annoskoko puolitettuna156g314kcal17.4g32.9g12.4g2g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686