Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 76g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8023g93kcal17.4g1.1g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu153g193kcal16.8g0.5g13.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g126kcal0.8g1.1g13.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.8g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1057kcal70.6g5.6g84.6g6.4g
Valittu annoskoko312g529kcal35.3g2.8g42.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g264kcal17.7g1.4g21.2g1.6g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107