Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

-Pistä uuni 200 asteelle.

-Kuori ja viipaloi perunat.

(pottu määrä on vaan arvio)
-Paista jauheliha ja mausta (itte heitän liemikuution joukkoon).

-Heitä koskenlaskija tai miksi ei mikä tahansa muu sulate- tai tuorejuusto jauhelihan joukkoon(mut koskenlaskija on tooosi hyvää) ja tilkka vettä joukkoon ettei se ole ihan tönkköä.

-Sitten pistä kerros perunoita vuuan pohjalle ja pikkasen suolaa perunoiden pinnalle ja sitten kerros jauhelihaa, kerros perunoita ja suolaa, kerros jauhelihaa jne..

-Kaada vedet päälle (vesikin on vaan arvio, siilleen että siit ei ihan keittoa tule4-5dl?) ja pistä kansi vuuan päälle ja uuniin joksikin aikaan(en tiedä kellon aikaa kun en sitä ikinä kato, mutta silleen et potut on valmiita)
-Ja tadaa! Det är valmis, ja hyvää on! Anna vähän aikaa vetäytyä.

Mukaan voi tietty heittää jotain vihanneksia tai jotain mut itte teen näin pelkistettynä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2186 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha57g95kcal10.9g0g5.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g172g103kcal2.6g22.3g0.2g1.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g544kcal36.8g45.2g23.4g3g
Valittu annoskoko313g272kcal18.4g22.6g11.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g136kcal9.2g11.3g5.9g0.8g
Arvot/100g100g87kcal5.9g7.2g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92890