Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,361g40kcal6.7g2.6g0.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)31g220kcal0g0g24.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g109kcal3.2g22.3g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit49g10kcal1.6g0.9g0g1.2g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g49g91kcal10.8g1g4.9g0g
Kananmuna kuoreton 40g58kcal5g0.1g4.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl49g166kcal1g1.5g17.1g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1395kcal57g58g102.6g5g
Valittu annoskoko312g698kcal28.5g29g51.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g349kcal14.3g14.5g25.7g1.3g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245