Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 147g183kcal30.8g0g6.6g0g
Ruokakerma ingman 5%99g84kcal3.5g5.9g4.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original16g11kcal0.6g1.3g0.5g0.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g714kcal74.8g27.4g33.2g2.2g
Valittu annoskoko312g357kcal37.4g13.7g16.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g179kcal18.7g6.9g8.3g0.6g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547