Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Keittojuurekset, apetit37g10kcal0.3g1.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi185g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 43g48kcal9.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g185kcal20.4g17.8g3g2.8g
Valittu annoskoko313g93kcal10.2g8.9g1.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g46kcal5.1g4.5g0.8g0.7g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600