Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g66g476kcal0.7g0.7g52.9g0g
Fariinisokeri66g269kcal0g66.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten15g49kcal3.5g6.7g3.1g1.6g
Pandan tumma suklaa 150 g23g124kcal1.1g12g7.4g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g33g174kcal3.1g17.5g10.3g0g
Mantelirouhe, 1 rkl17g96kcal3.5g0.9g8.3g1.9g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g109kcal0.7g1g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2779kcal39g218g198.4g7g
Valittu annoskoko313g1390kcal19.5g109g99.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g695kcal9.8g54.5g49.6g1.8g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773