Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 118g267kcal18.9g0.6g21.3g0g
Voi 4.9g36kcal0.1g0g4g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 49g45kcal7.8g1.2g1g0g
Tonnikala vedessä 69g72kcal15.5g0g1g0g
Herkkusieni säilyke 49g8.3kcal1g0.1g0.1g1.2g
Kermajuusto (Pohjanpoika)22g86kcal5.3g0.4g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1030kcal97.2g4.6g69g2.4g
Valittu annoskoko312g515kcal48.6g2.3g34.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g258kcal24.3g1.2g17.3g0.6g
Arvot/100g100g165kcal15.6g0.7g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830