Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)51g69kcal10.2g0g3.1g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g21g53kcal3g0.7g4.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto13g36kcal2.4g0g2.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g107g44kcal1.5g8.6g0.3g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g64g42kcal1g9.6g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g53g80kcal0.9g1.9g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g702kcal38g41.6g43.6g0g
Valittu annoskoko313g351kcal19g20.8g21.8g0g
Annoskoko puolitettuna156g176kcal9.5g10.4g10.9g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267