Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g98g273kcal18.6g0g21.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g103g36kcal1.7g7.1g0.1g1.4g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g112g89kcal12.3g3.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g798kcal65.2g20.6g49.6g2.8g
Valittu annoskoko313g399kcal32.6g10.3g24.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g199kcal16.3g5.2g12.4g0.7g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573