Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g194g253kcal33.1g2.1g12.4g0g
Sitruuna 100g58g21kcal0.4g3.5g0.6g0g
Lime, kuorittu, annos 50g10g3.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.2g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.9g9kcal0g2.3g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g594kcal68.4g18.6g26.6g1g
Valittu annoskoko312g297kcal34.2g9.3g13.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g149kcal17.1g4.7g6.7g0.3g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263