Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 96g117kcal20.4g0g3.8g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g188g66kcal3.4g12g0.4g6g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon6.3g7.6kcal0.2g1.7g0g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g531kcal49.6g30.2g23.4g12g
Valittu annoskoko313g266kcal24.8g15.1g11.7g6g
Annoskoko puolitettuna156g133kcal12.4g7.6g5.9g3g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359