Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)106g170kcal20.1g0g9.5g0g
Punajuuri 71g27kcal0.7g4.9g0.1g1.8g
Kaali, valkokaali28g6kcal0.3g1g0.1g0.6g
Pavut,ruskeat suolaliemess24g24kcal1.7g3.6g0.3g5.2g
Peruna, keskikokoinen 60g42g26kcal0.6g5.5g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g562kcal47.4g33.6g24.4g17.2g
Valittu annoskoko313g281kcal23.7g16.8g12.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna156g141kcal11.9g8.4g6.1g4.3g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259