Elovena-kauraletut

(16 kpl)

2 munaa
3 dl maitoa
3 dl Elovena-kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1 - 2 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl vanilliinisokeria
Paistamiseen: Juoksevaa Sunnuntaita

1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.

Lisää joukkoon maito, kaurahiutaleet, suola, sokeri ja kardemumma.

Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

2. Lisää taikinaan Juokseva Sunnuntai ja vanilliinisokeri.

3. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannussa ohuita, kauniin ruskeita, pieniä lettuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Rj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen145g48kcal4.8g7.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl58g198kcal8.1g32.6g3.9g6.4g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.4g7.5kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Culinesse (Flora), annos 10g4.8g22kcal0g0g2.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.8kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu63g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Mansikkahillo, kevyt (Den gamle fabrik)31g37kcal0.2g9.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g847kcal40.6g116.8g25g14.2g
Valittu annoskoko312g424kcal20.3g58.4g12.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna156g212kcal10.2g29.2g6.3g3.6g
Arvot/100g100g136kcal6.5g18.7g4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96595